Smakman ICT

Wat uw wensen ook zijn, voor een website of ander IT project, Smakman ICT denkt graag met u mee en werkt samen met u aan een passende oplossing.

Geneesmiddelenbulletin

Opdrachtgever

Stichting Geneesmiddelenbulletin

Omschrijving

Het Geneesmiddelenbulletin is een maandelijkse nieuwsbrief met recente ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddelen. Het bulletin bestaat sinds 1967 en omvat honderden uitgaves en duizenden artikelen. Mij is gevraagd om de website over te zetten van een locatie die ophield te bestaan. Op deze locatie draaide de site op een verouderd CMS-systeem waarbij het niet goed mogelijk was om het archief met uitgaves en artikelen op een elegante wijze te exporteren. Er kon alleen een back-up gemaakt worden van de HTML-pagina’s. Ik heb een lokale kopie gemaakt van deze back-up en een set scripts geschreven om de uitgaves en artikelen uit deze duizenden HTML-bestanden te halen en naar WordPress te migreren. Inclusief de bijbehorende afbeeldingen, links en structuur.

Technieken

PHP, MySQL, WordPress, CSS, jQuery.

Taken

Inrichten van nieuwe website, archief vanaf de oude overzetten, vernieuwen van het uiterlijk van de site, toevoegen van nieuwe uitgaves.

Link

geneesmiddelenbulletin.com

Andere projecten

  • Homepagina Waterspaarders
  • swodb-1
  • podium-1